Hartige taart van lente-uitjesDoor Leander LeendersDit is een simpel maar lekker fris gerechtje. Perfect in de lente ('t is dan ook met lente-ui) met een slaatje als lunch, of een mooie aanvulling voor je brunch.Slaatje met smokey pompelmoesDoor Adrien BillietPannenkoeken op de planchaDoor Leander LeendersVan mijn 15 tot 17 jaar sleet ik mijn zomervakanties in een tearoom in Blankenberge, zowat 7 op 7. Soms was het enorm druk als vakantiejob, maar we waren een tof team, en de pannenkoeken, wafels en ijscoupes vlogen je om de oren. Dit recept is nog steeds gebaseerd op die pannenkoeken van toen, misschien wel de beste pannenkoeken ooit - al kan dat een vleugje nostalgie zijn.Nacho’s in de houtovenDoor Adrien BillietFocaccia – quick & easyDoor Leander LeendersDeze hoeveelheid deeg is perfect voor een kleinere schaal of gietijzeren pan (zoals op de foto met 25cm diameter). Wil je meteen een grote ovenschaal vullen, verdubbel dan simpelweg alle ingrediënten!De perfecte steak in de houtovenDoor Adrien BillietLijnzaadbrood door Bart Van Laere van Bakkerij BaaBDoor Adrien BillietBaba GanoushDoor Leander LeendersGegrilde groenten met ricotta & honingDoor Adrien Billiet