Moules BrasucadeBy Adrien BillietMoules de la Brasucade, in de houtovens van Vonken. Dit is een receptje voor mosseltjes in alle eenvoud uit het Zuiden, ingezonden door vonken-fan van het eerste uur Ann-Sophie Hoornaert, en voor de gelegenheid bereid in de aller eerste Vonken ooit gemaakt! 😉 Deze klassieker op open vuur uit de Languedoc brengt mosseltjes met enkele eenvoudige zuiderse kruiden, en het jus van de mosseltjes zelf. Heb je zin in een extra toets? Voeg gewoon wat witte wijn of pastis toe!
Zeebaars op vel gebakken met jonge preiBy Adrien BillietEens iets anders dan vlees op een zwoele zomeravond? Dit recept voor Zeebaars op vel gebakken doet het ontzettend goed op een gezellig avondje in de tuin, of wanneer je vrienden of familie op bezoek hebt. Even goed in de Mini als in de Original. Geen fan van Zeebaars? Vervang door eender welke vis met een mooi stuk vel aan.